Enterprise Mobility

Medewerkers zijn steeds vaker onderweg of werken op verschillende plaatsen. De techniek maakt het mogelijk om medewerkers overal toegang te geven tot informatie en applicaties. Dit is echter absoluut geen garantie voor een betere samenwerking. Enterprise Mobility is de kunst om bedrijsprocessen effectief te ondersteunen of verbeteren door de inzet van (mobiele) ICT.

Enterprise Mobility kent vele vormen. Mobile Office biedt mobiel toegang tot agenda, mail en documenten. Blackberry en Windows Mobile zijn voorbeelden hiervan. Bij Mobile Workforce gaat het om automatisering voor buitendienstmedewerkers (monteurs, servicemedewerkers, salesforce, chauffeurs of conducteurs). Ook thuiswerken en telewerken vallen onder Enterprise Mobility.

Sielhorst.com gaat uit van de bedrijfsprocessen van de klant. Door deze processen, de workflow en de informatiestromen te analyseren kunnen oplossingen ontwikkeld worden waarmee aantoonbaar besparingen en verbeteringen worden gerealiseerd. Voor mobiele medewerkers is minder altijd beter. Informatie op maat, informatie-ergonomie en het stroomlijnen van informatiestromen zijn hiervoor bouwstenen. Door de workflow van de buitendienst aan te sluiten op de interne workflow kan het bedrijfsproces worden geoptimaliseerd.

Sielhorst.com heeft uitgebreide kennis van procesanalyse, business cases, mobiele technologie, systeemintegratie en verandermanagement.