Profiel

De implementatie van nieuwe media en ict systemen is niet alleen een technische  of een organisatorische aangelegenheid, maar juist een combinatie van deze twee. Sielhorst.com is intermediair tussen gebruiker en techniek en weet wat de markt aan digitale mogelijkheden te bieden heeft. We zijn in staat om de wensen van gebruikers te inventariseren, en brengen advies uit over de manieren waarop elektronische media hen kunnen ondersteunen en begeleiden de implementatie daarvan binnen de organisatie.

Sielhorst.com is dé expert die bedrijven en instellingen begeleidt bij de invoering van nieuwe media en systemen om te komen tot een succesvolle benutting van digitale communicatie of samenwerking en houdt zich bezig met de implementatie van Microsoft CRM, Microsoft Sharepoint en narrowcasting systemen.

Proefabonnement Office 365

Microsoft Office 365 is een abonnementsservice. Dit betekent dat u vanaf vrijwel elke locatie toegang hebt tot krachtige webtoepassingen. Er zijn al abonnementen van €5,25 per gebruiker per maand.

Met Office 365 kunt u overal werken, eenvoudig samenwerken, professionele websites ontwerpen, en nog veel meer.

Ontdek hoe eenvoudig het is om aan de slag te gaan met Office 365 en uw bedrijf net dat extra beetje power te geven.

Bekijk een demo of vraag een proefabonnement aan.

All In One Narrow Casting oplossing beschikbaar

Wilt u uw medewerkers beter informeren of effectiever communiceren met uw klanten? Normaal gesproken zijn narrowcasting of digital signage implementaties kostbaar en de implementatie duurt lang. Met deze All in One narrowcasting oplosssing is dat voorbij. De All in One box is een plug and play systeem en bevat zowel de hardware als de software om uw digital signage traject te laten slagen.

Lees meer