Sharepoint Functionaliteit

Sites

Share Point 2010 sites biedt een gemeenschappelijke infrastructuur voor al uw zakelijke websites. Documenten delen met collega's, beheren projecten met partners en klanten informatie publiceren.

Communities

Share Point 2010 Communities levert geweldige samenwerkingstools en één platform om ze te beheren. Maak het gemakkelijk voor mensen om het delen van ideeën en de manier waarop die ze willen samenwerken.

Content

 SharePoint 2010 Content maakt content management heel eenvoudig. Compliance-maatregelen  met functies zoals document type, verloop beleid, en automatische inhoud sorteren — en laat mensen natuurlijk werken in Microsoft Office.

Search

Een unieke combinatie van relevantie, verfijning en sociale signalen helpt mensen vinden de informatie en contacten die zij nodig hebben om hun taken uit te voeren.

Insights

Geeft iedereen toegang tot de gegevens in databases, rapporten en bedrijfs toepassingen. Het helpen van mensen vinden de informatie die ze nodig hebben om goede beslissingen te nemen

Composites

Share Point 2010 Composites biedt hulp om programma's en onderdelen voor businessoplossingen te maken. Snel inspelen op de behoeften van zakelijke oplossingen zonder code te ontwikkelen.